Кои сме ние

maleАгенция за недвижими имоти „Нов Дом“ (Nuevo Hogar), Валенсия, Испания – БЪЛГАРСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ИМОТИ посредничи при покупко продажби и наеми на всякакъв тип луксозни имоти в Испания. 

Работим активно с продажби на всички видове недвижимо имущество. Сътрудничим си и с десетки партньорски агенции и банки. Разполагаме с много непубликувани на страницата имоти и изпращаме информация при поискване на такава. КАЖЕТЕ НИ КАКЪВ ИМОТ ТЪРСИТЕ И ЩЕ ГО НАМЕРИМ!

Предоставяме актуална и достоверна информация на клиентите си, помагайки им да вземат правилно и информирано решение. Без никакви предварителни заплащания до момента на резервиране на даден имот!

Преговори и договаряне на най-изгодни условия за сделката! Пълна предварителна информация за всички такси, данъци и хонорари.

Проверка на имота за тежести, ипотеки, запори и изкарване на „Енергиен сертификат“. Пълно правно обслужване на сделката от български адвокати на български и испански език.

Всички цени са без включен хонорар на агенцията, освен, ако изрично не е посочено в съответната обява. Свържете се с нас и ще Ви информираме!

За контакти: ел. поща: nuevo1hogar@gmail.com          тел. 0034/633 283 361              –         ОБАДЕТЕ НИ СЕ!

Така също търсим за свои клиенти всякакви апартаменти, къщи, търговски помещения и терени във Валенсия и околността за закупуване и под наем.

Ако разполагате с подобен имот за продажба или под наем свържете се с нас на следните координати:

тел. 0034/ 633 283 361      ел. поща: nuevo1hogar@gmail.com                  адрес: c. Colon, 22, 1 D, Valencia 

ОБАДЕТЕ НИ СЕ!